*

I'm not ready to make nice

I'm not ready to back down

I'm still mad as hell and

I don't have time to go round and round and round

It's too late to make it right

I probably wouldn't if I could

Cause I'm mad as hell

Can't bring myself to do what it is you think I should

JAG MINNS NÄR JAG MÅDDE KAST, DU SA JAG KAN DRA VÅRT LAST.

chenachena, kom hem från skolan för ett tag sen. är fortfarande sjuk men gick iallafall för jag trodde att det va teater, och lika tur som jag alltid har så var teatern imorgon! fy fan va irreterande! sen fick jag gå från idrotten så då blev jag ännu mer ireterad! tur att jag har mina bästa girlz så jag blev på bättre humör. blev en helt okej dag iallafall, ska till skolan imr också eftersom det är teater då! haha åh nu blir jag ireterad igen! nej nu får jag sluta, haha puss.



skön låt som vi brukar sjunga i skolan.

SJUK

ja som ni kanske klurat ut av rubriken är jag sjuk. har typ kramp i magen och håller på att kräkas hela tiden. åkte hem från skolan och sen sov jag tills typ för 1 timme sen. sen vaknade jag och trodde att det va tisdag morgon och fick fett panik, måste till skolan för vi ska på teater som vi ska jobba om sen och det är nog inte så jätte inteligent att missa den. nu ska jag kolla på idol, ha det fin puss.

FANFANFAN

de skulle va duuuuuuuuuu........ den spelas i min hörlurar och har gjort det i ca 2 timmar, sattsar på att spela sönder den ikväll redan? sitter iallafall i min säng i mitt ny städade rum. tack mamma iloveu ♥ ska fortsätta lyssna på musik och sånt bara, börjar 08.00 imr och efter skolan ska jag göra nått med mami, nicee. här är min spotify lista (ja igen fille!) kanske updterar mer ikväll annars hörs vi imr, puss!

bästa


TANKEN HAR VÄLL SNUDDAT MIG MEN ALDRIG NUDDAT MIG.

chacha, har varigt på badet idag igen och jag har fan blivigt brun! jag har alltid haft värsta svennebanan pigmentet och aldrig blivigt brun men nu har jag fan fått lite färg! här får ni se själva!




LOVE/therese

MOVIE TIME

 


känner på mig att jag och fille inte kommer kunna sova inatt? haha fy faaaaan.


APAN

hello babys, har varigt på stan med fille, vi fikade (chai <3<3) och sen gick vi i den nya gallerian i västerås, igor. köpte ett linne på monki (se bild). var extremt sliten, mjukis kläder, uggs, håret i en bulle och inge smink. fult men mysigt. här är some bilder iallafall, puss.





 150 kr monki


SICK

vaknade för typ 30 minuter sen och snart kommer fille hit och sen ska vi åka hem till henne. vet inte vad vi ska göra men nånting hittar vi nog på. åh jag kom på nu vad jag vill göra! jag vill se på bio! åh ja. nej nu ska jag packa, puss.


JOBB(IGT)

trodde ju att jag skulle följa med carro på tävlin imr så jag har haft feet tråkigt hela dagen och packat o skit, sen så säger carro att det är nästa helg -.- fan va osmart jag är jag blir fan trött på mig själv! jag kunde haft värsta bästa kvällen men nej. har försökt gjort en blogg på devote och funkade det? suprize suprize nej det gjorde det inte! fuck! jag som hade gjort en fett bra (nej inte fett bra men helt okej) header och jag vet inte hur man byter på blogg.se så nu blir det inte av. surt. funderade nån sekund på att ta bort den här bloggen också men sen så tog jag mitt förnuft till fånga och förförsta gången sen jag vet inte hur länge gjorde jag inte nått drastigts pga impuls, hela min sommar har varigt baserad på impulser. mina roligaste grejer och tyvär mina tråkigaste och absolut dummaste grejer har varigt impulser! tur som är har jag tagigt ansvar för allt nu så jag är helt lung ;) + att jag har gjort det (tagigt bort bloggen) 200000 miljarder gånger förut och jag vet att jag skulle ångra det. haha bibeln nästa, nu tror jag att jag ska avrunda, puss.

20:55

sholeen, sitter och tittar på IDOL med markus & fredick, har haft en piss dålig dag och är på äckligt dåligt humör. ska dra ner och duscha sen lägga mig ner under alla täcken och lyssna på musik tills vi ska åka imr, typ vid 04.00. mys! nej inte dirket. förlåt för detta pissiga inlägg men så kan det gå. bloggar kanske imr innan jag drar eller på söndag, ha det bra. love.


KIIIIII

fy fan va tråkigt jag har, jag dör nog av tristess snart. antingen sticker jag ner på stan och tar en chai med fille och går och kollar på apa eller så tar jag cyckeln och dra o solar, blir nog de sistnämnda, eller varför inte båda? blir en tidig kväll iallafall eftersom vi ska åka skit tidigt imr till tävling. ah nej nu ringer jag fille, puss.

DAGENS;

 


vitt linne - bik bok (carros)
jeans - vila
klackar - skorett

EGO WOMEN

hörde jag studeidag? JA DET GJORDE JAG! fast jag gick upp typ kvart över 7 och titta på vakna med the voice iallafall, sen har jag  varigt och handlat med pappa, köpte boken ego women av carolina gynning, verkar grym! idag har jag också varigt duktig och fixat en dagen outfit, kommer strax! ska ringa fille snart och höra vad hon gör och så. blir nog staaan om hon är hemma och på. vi hörs snart puss.


FREDAG HELA VECKAN BROR.

såååååå sjukt nice har studiedag imr så det är helg för mig nu! hade fotbolls tunering i skolan också idag, tråkigt som fan var det. sen hade vi typ 2 lektioner så det va niceeeee iallafall. är fett trött så idag orkar jag inte göra nånting alls, sen i helgen ska jag åka med carro på tävling, nice. haha kul inlägg, nja haido.

NÄR MAN SIMMAR BLAND DELFINER, DÅ ÄR MAN INTE RÄDD FÖR HAJAR

shaaaaaaaaaaaaaa, måste först bara säga att jag är så jävla trött på alla som ska klaga på exakt allting! typ åh vad kallt och blåsigt det är, för typ 2 månader sa alla ba fan va varmt det är längtar tills det blir höst. visst ibland måste man få klaga lite jag säger inget om det men vafan försök se på det från den ljusa sidan. bland allt skit så finns det alltid nånting postitift. men nog om det nu! läste nyss en bok, vi har svenska läxa att man ska läsa 1 timme vareje vecka. boken va seg ibörjan men sen blev den ganska bra, grät som fan på slutet! malin+rasmus=sant, haha vet den låter fett töntig och den va väl lite de men helt okej iallafall. lite mer än 200 sidor men väldigt lätt läst tyckte jag iallafall. läste i ca 2 timmar och har redan läst ut den. nej nu måste jag tvätta bort sminket, puss.

THANK GOD FOR BARNBIDRAG

 [99:-H&M]
 [99:-H&M]
 [199:-GINAT]
  [29:- (REA) JC]

sen köpte jag bronzing powder, deo och sen rouge borste.

 


GÅRDAGEN I BILDER

GRYYM MOBIL KAMERA
 snusarN 1
 snusarN 2
 b-rudarna
 schnyggggga


 jenny & linnn
 normal day of linn :)

 steeek

CARRY THE DUDES

 
nu fan är det bara 2 timmar kvar tills vi ska träffa ida!! stressa!! haha nej inte direkt, vi fixade oss för typ 10 timmar sen så det är heeelt lungt :) drar nog ner på stan ganska snart för vi ska ta en liten chai på espresso. och fan va det ska regna? helt värdelöst ju. men icke ska vi hållas inne för det! upp med håret i toffs och sen är det redy to go. nej nu måste jag lokki lokki på tele. tv mena jag. hehe puss.

ERASE ME

hello, sitter hemma hos fille nu och väntar på att hon ska duscha klart, sen ska vi väl börja klä på oss och sen ska vi dra ner på stan och träffa ida och sen gå på kulturnatten, har ingen aning om det är kul men vafan man måste ju prova. igår efter skolan drog jag, fille och ida ner på stan och köpte lite småsaker och sen fikade vi på el chicco. nu är fille klar så nu måste vi fixa, ha en bra kväll, puss.

16/9-10

shashasha, sitter och kollar på idol och dricker red bull, hur fan ska jag kunna sova? hmm. har ändå sov morgon och börjar inte förns 12 eller nått, ska till stan före så. imr ska jag på stan igen efter skolan, haha, sen på lördag är det ju kulturnatten, vet inte om det är så kul nu men när jag va liten tyckte jag att det va fett kul, gick på spökvandrig på vallby och sen åkte vi till centrum och köpte typ 10 påsar brändamandlar<33333333333. åhhh fan va gott det är!!!!!!!!!!!!. haha nu måste jag koncentrera mig på idol, ha det bra puss.

MASTERPICE

det är absolut värdens finaste låt, det kommer vara soundtracket i min film som jag ska göra när jag blir stor. 

lyssna från 3:10 och frammåt och försök att inte så gåshud, omöjligt. ♥




BLIND - KE$HA

skola idag, segt som fan. riktigt jobbig och dryg dag. funderade på att ta ledigt imr men fan nej det tänker jag inte göra, bara att kriga på så går veckan fortare. imorgon är veckan längsta dag, YES! nej, men ändå det är fan bara 1 timme mer, inte så mkt om man tänker efter. eller jo det är de. skit samma. nu ska jag fortsätta titta på 2 and a ½ men, kärlek! puss.

 


KÄRLEK VID SISTA ÖGONKASTET

toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta
bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana
för det blir så ibland, jag vet
det tar tid och jag tror jag vet
vad vi gjorde för fel, passionerat
men okontrollerat, ha, idioter.

LET ME TELL YOU THIS ONE TIME

hello, inte mkt bloggning på ett tag. vet inte varför riktigt men det har bara inte blivigt av. igår efter skolan gick jag och fille på stan och leta efter kläder, fanns inget som passa bra och allt va jätte jobbigt sen käkade vi och sen kom mamma och då fixade vi mitt kort så nu har jag id och eget kort. brukade ha mammas eller pappas men nu är jag ju nästan vuxen.. eller inte, haha. sen köpte vi en ny mobil till mig, FINALEY! tappade ju min under bryggan i mitten av sommaren typ så det va på tiden. det blev x10 mini pro, eller säger man experia x10 mini pro? ag har ingen aning faktiskt. idag var jag och fille på stan igen, hittade ett par jeans och en långärmad tröja iallafall. sen har jag väl inte gjort så jätte mkt. ganska seg lördag faktiskt men jag är helt slut efter skolan så det är skönt att typ bara titta på film och sånt. oj va mkt text det blev, vi hörs puss.


här är min älskling, den är helt underbar!

YOU'R SO LOW.

godmorgon! nej men hej, kom hem från skolan för nån timme sen, slutade vid 16 idag så det va en äckligt lång dag, fast helt okej ändå faktiskt. började 09.40 för jag inte kunde vara med på idrotten men sen så missade jag bussen så då kom jag vid typ 10 över 10 ist. sen efter skolan kom pappa och hämtade mig & fille så åkte vi och käka på donken sen hem. nu är jag sjukt kissnödig sen ska jag duscha eller nått för jag fryser. puss.

I think you got the best of me .


heelo, kom hem för nån timme sen men jag sommnade på dirren när jag kom hem. lagomt död sådär. skolan idag va helt okej faktiskt, började med musik där jag och ida letade efter låtar vi skulle sjunga tills vi i slutet av lektionen kom fram till att det inte fanns nån bra så vi ska fixa det hemma ist. sen på idrotten va jag och ida i gymmet och satt på vibiration brädan, haha fan jag har tränings värk nu :( sen va det ganska lungt hela dagen, lyssnade på några politiker från massa ungdoms parti grejer. ganska så jävla ointeresant tyckte jag och jag hängde verkligen inte med. nu ligger jag och letar efter låtar typ, känner mig fortfarande sjuk så jag ska bara ta det lungt ikv. nej nu måste jag fortsätta ni får ha det bra puss.


20:49

cha! kom nyss in från stallet, longerade kasper, super duktig var han. idag har jag inte varigt i skolan, jag mådde skit illa igår och sen spydde jag inatt, lagomt mysigt. men nu mår jag bättre iallafall så det blir nog troligen skola imorgon. väldigt lite bilder på bloggen har jag märkt, men va fan jag har ingen kameraaman så. hahaha fy fan va dålig humor jag har! nej usch hej då lyssna på den här, fett bra.


CRAWL

hello, inte topp uppdatering men det är de ju aldrig, hehe. aja lite kortfattat om helgen
fredag; åkte till skolan som skulle börja åtta men vi hade tydligen inställd första lektion som var elevensval så vi hade hål från 09.00 till 10.40. kul jag hade kunnat haft sovmorgon till 10 men så sket dom i att berätta för oss att vi inte hade? aja efter det va det som vandligt fast jag slutade tidigare för jag hade ingen SO eftersom vi skulle intervjuva dom här val gubbarna men det hade jag redan gjort! då åkte jag & fille hem till henne och var med messi och valde bio sen åkte vi ner på stan och fikade, först på esspresso house men det sög så efter det gick vi till nått annat som va lite bättre. sen gick vi runt och träffade lite folk och tillslut började bion, vi såg nån film som jag faktiskt har glömmt bort.. jaaa. men sen sov jag hos henne iaf.
lördag; gick upp 06.00........ haha ja det va jävligt tidigt men jag skulle följa med carro, mickis och mamma på tävling. det va kul där, skit fint väder och så hade jag ju med mig dream team och du kan det aldrig slå fel. sen åkte vi hem och köpte fett mkt godis och chips och sånt för nästan 200, jag och carro hade mys kväll á la engvall style ;). sen hyrde vi the bounty hunter, jag sommnade efter 5 minuter men såg klart den idag. den va braaa.

söndag; vaknade vid 10, eller carro väckte mig då. -.-.-.-.-.-. då käkade jag lite fulle sen stack vi ut och red med mamma, lite vilse va vi ett tag men det löste sig dock :) sen efter det skulle vi ut på schettis tur, ( för er som inte vet det är schettis en liten häst kan man säga ) hon red ronja och jag red kasper, haha fan va jobbigt det va men han va duktig, vi håller på och rider in han och det här var första gången. sen körde vi ronja för hon va dum när vi red. ah sen duscha jag blablabla här är nya biblen enjoy :) haha godnatt!


We can still touch the sky

If we crawl
'till we can walk again
And we'll run
Until we're strong enough to jump
And we'll fly
Until there is no end

K Ä R L E K  till låten ♥♥♥♥




[BLOGGPAUSEN ÄR ÖVER]

RSS 2.0